Home / Hosen und Röcke für Frauen / Tårtgeneralens #debutant # #Agnes #Lindström #Bolmgren #rivstartar #sin #skådespelarkarriär #med #en #roll #på #bioduken #mot #välkända #namn #som #Mikael #Persbrandt #och #Helena #Bergström. #Här #berättar #hon #om #nya #filmen #Tårtgeneralen #och #om #hur #det #är #att #jobba #med #pojkvännen #Filip #Hammar. # #Text: #Jonna #Dagliden #Hunt #Foto: #Christopher #Hunt # #Agnes #Lindström #Bolmgren #gör #sin #största #och #första #roll #på #samma #gång. #En #vecka #efter #att #hon #gått #ut #scenskolan #började #jobbet #som #konditorn #Åsa #i #dramakomedin #Tårtgeneralen #mot #skådespelare #som #Mikael #Persbrandt #och #Helena #Bergström. #Filmen #baseras #på #en #sann #historia #om #en #man #som #ska #bygga #världens #längsta #smörgåstårta #och #regisseras #av #ingen #mindre #än #hennes #pojkvän #Filip #Hammar #och #hans #andra #hälft #Fredrik #Wikingsson. # # #Jag #kände #mig #först #lite #scenskoleskadad #att #man #blir #en #sådan #otrolig #perfektionist #och #orolig #att #man #hade #kunnat #göra #mer #ännu #bättre. #Men #jag #lärde #mig #av #alla #rutinerade #rävar #att #slappna #av #lita #på #när #det #är #bra #och #njuta #av #det #säger #Agnes. # # #Berätta #något #kul #från #inspelningen? #Det #var #roligt #när #Filip #och #Fredrik #spontant #bestämde #att #jag #och #Micke #Persbrandt #skulle #sjunga #Du #gamla #du #fria #och #vi #fick #ta #om #och #om #igen #så #många #gånger #för #att #ingen #av #oss #kunde #texten. #Till #slut #skrev #någon #i #teamet #ner #den #på #ett #papper #så #att #vi #kunde #plugga #in #den.Det #känns #som #att #det #hände #roliga #grejer #varje #dag #eftersom #det #var #så #härliga #statister #och #roliga #bisarra #scener. # #Hur #var #det #att #jobba #med #din #pojkvän #Filip #Hammar #som #regissör? #Praktiskt #att #ta #sällskap #till #och #från #jobbet #men #också #svinroligt #eftersom #vi #har #samma #förkärlek #till #detaljer #nyanser #referenser #och #tragikomik. # #Har #ni #kunnat #stötta #varandra #i #jobbet? #Jag #tycker #det #har #fungerat #jättebra. #Det #är #roligt #för #Filip #är #så #oerhört #lättrörd #att #han #börjar #gråta #så #fort #jag #dyker #upp #i #bild. #Precis #som #han #grät #å #hela #min #klass #vägnar #när #vi #tog #examen. #Han #grät #även #när #han #såg #min #provfilmning.Sedan #har #ju #jag #stöttat #honom #genom #att #bolla #idéer #komma #med #en #del #synpunkter #vad #gäller #könsroller #men #också #rent #basic #försökt #hjälpa #till #så #att #han #inte #har #ner #rekvisita #och #scenografi #på #plats. #Han #är #väldigt #klumpig. # #Är #Filip #och #Fredrik #lika #roliga #bakom #kulissen? #Ja. #Typ #roligare. #Varje #dag #är #det #ett #associationsfyrverkeri #av #repliker #idéer #formuleringar #anekdoter. #Jag #kan #ibland #bli #så #avundsjuk #på #hur #de #arbetar #ihop #de #är #så #inoljade #och #kompenserar #varandra #så #bra. # #Du #verkar #vara #en #kreativ #mångsysslare # #du #har #varit #dj #modell #bott #i #Berlin #skådespelareHar #du #alltid #vetat #att #det #är #det #här #du #vill #jobba #med? # #Nej. #Jag #har #nog #hållit #på #med #så #mycket #för #att #jag #är #velig #och #har #svårt #att #bestämma #mig #och #jag #vill #få #ut #maximalt #av #livet. #Jag #var #väldigt #blyg #när #jag #var #liten #och #tror #att #jag #sökte #mig #till #skådespeleriet #som #någon #form #av #hemmasnickrad #terapi #och #för #att #få #de #som #kände #mig #att #tappa #hakan. # #Hur #skulle #du #beskriva #din #personlighet? #Jag #gillar #nog #att #bjuda #på #mig #själv. #Enligt #Filip #är #jag #lite #autistisk #men #det #är #nog #mest #på #en #skala #i #förhållande #till #det #ADHD-monster #han #är. #Annars #tycker #jag #att #jag #är #en #rätt #snäll #och #glad #pratkvarn #som #gillar #att #garva. # #Du #spenderar #mycket #tid #i #LA. #Vad #är #det #bästa #med #staden? #Den #påminner #mycket #om #Berlin. #Rolig #blandning #av #människor #och #svingod #mat. #Man #får #också #lite #distans #till #Stockholm #och #dess #navelskåderi. # #Vad #gör #du #och #Filip #en #ledig #dag? #Vi #äter #massa #mat #sjunger #i #bilen #och #tävlar #om #vem #som #är #bäst #på #att #brottas. #Att #vara #ihop #med #honom #är #lite #som #att #vara #ihop #med #Kevin #i #Ensam #Hemma. #Leva #som #att #det #är #konstant #FF #hemma #och #man #får #hoppa #i #sängen #och #äta #glass #till #frukost. # #Vad #är #ditt #största #tips #till #tjejer #som #nyss #kommit #ut #i #arbetslivet #och #likt #dig #vill #satsa #påen #kreativ #karriär? #Att #inte #armbåga #sig #fram #som #är #lätt #hänt #eftersom #man #som #kvinna #fått #lära #sig #att #det #inte #finns #många #lediga #platser #för #tjejer #och #varje #tjej #är #en #konkurrent. #Det #stämmer #inte. #Gör #precis #vad #du #tycker #är #roligt #och #bra #och #försök #inte #vara #någon #till #lags #man #blir #ofta #så #dålig #då. # #Tårgeneralen #spelas #just #nu #på #biografer #runt #om #i #Sverige. # ##Fashion

Tårtgeneralens #debutant # #Agnes #Lindström #Bolmgren #rivstartar #sin #skådespelarkarriär #med #en #roll #på #bioduken #mot #välkända #namn #som #Mikael #Persbrandt #och #Helena #Bergström. #Här #berättar #hon #om #nya #filmen #Tårtgeneralen #och #om #hur #det #är #att #jobba #med #pojkvännen #Filip #Hammar. # #Text: #Jonna #Dagliden #Hunt #Foto: #Christopher #Hunt # #Agnes #Lindström #Bolmgren #gör #sin #största #och #första #roll #på #samma #gång. #En #vecka #efter #att #hon #gått #ut #scenskolan #började #jobbet #som #konditorn #Åsa #i #dramakomedin #Tårtgeneralen #mot #skådespelare #som #Mikael #Persbrandt #och #Helena #Bergström. #Filmen #baseras #på #en #sann #historia #om #en #man #som #ska #bygga #världens #längsta #smörgåstårta #och #regisseras #av #ingen #mindre #än #hennes #pojkvän #Filip #Hammar #och #hans #andra #hälft #Fredrik #Wikingsson. # # #Jag #kände #mig #först #lite #scenskoleskadad #att #man #blir #en #sådan #otrolig #perfektionist #och #orolig #att #man #hade #kunnat #göra #mer #ännu #bättre. #Men #jag #lärde #mig #av #alla #rutinerade #rävar #att #slappna #av #lita #på #när #det #är #bra #och #njuta #av #det #säger #Agnes. # # #Berätta #något #kul #från #inspelningen? #Det #var #roligt #när #Filip #och #Fredrik #spontant #bestämde #att #jag #och #Micke #Persbrandt #skulle #sjunga #Du #gamla #du #fria #och #vi #fick #ta #om #och #om #igen #så #många #gånger #för #att #ingen #av #oss #kunde #texten. #Till #slut #skrev #någon #i #teamet #ner #den #på #ett #papper #så #att #vi #kunde #plugga #in #den.Det #känns #som #att #det #hände #roliga #grejer #varje #dag #eftersom #det #var #så #härliga #statister #och #roliga #bisarra #scener. # #Hur #var #det #att #jobba #med #din #pojkvän #Filip #Hammar #som #regissör? #Praktiskt #att #ta #sällskap #till #och #från #jobbet #men #också #svinroligt #eftersom #vi #har #samma #förkärlek #till #detaljer #nyanser #referenser #och #tragikomik. # #Har #ni #kunnat #stötta #varandra #i #jobbet? #Jag #tycker #det #har #fungerat #jättebra. #Det #är #roligt #för #Filip #är #så #oerhört #lättrörd #att #han #börjar #gråta #så #fort #jag #dyker #upp #i #bild. #Precis #som #han #grät #å #hela #min #klass #vägnar #när #vi #tog #examen. #Han #grät #även #när #han #såg #min #provfilmning.Sedan #har #ju #jag #stöttat #honom #genom #att #bolla #idéer #komma #med #en #del #synpunkter #vad #gäller #könsroller #men #också #rent #basic #försökt #hjälpa #till #så #att #han #inte #har #ner #rekvisita #och #scenografi #på #plats. #Han #är #väldigt #klumpig. # #Är #Filip #och #Fredrik #lika #roliga #bakom #kulissen? #Ja. #Typ #roligare. #Varje #dag #är #det #ett #associationsfyrverkeri #av #repliker #idéer #formuleringar #anekdoter. #Jag #kan #ibland #bli #så #avundsjuk #på #hur #de #arbetar #ihop #de #är #så #inoljade #och #kompenserar #varandra #så #bra. # #Du #verkar #vara #en #kreativ #mångsysslare # #du #har #varit #dj #modell #bott #i #Berlin #skådespelareHar #du #alltid #vetat #att #det #är #det #här #du #vill #jobba #med? # #Nej. #Jag #har #nog #hållit #på #med #så #mycket #för #att #jag #är #velig #och #har #svårt #att #bestämma #mig #och #jag #vill #få #ut #maximalt #av #livet. #Jag #var #väldigt #blyg #när #jag #var #liten #och #tror #att #jag #sökte #mig #till #skådespeleriet #som #någon #form #av #hemmasnickrad #terapi #och #för #att #få #de #som #kände #mig #att #tappa #hakan. # #Hur #skulle #du #beskriva #din #personlighet? #Jag #gillar #nog #att #bjuda #på #mig #själv. #Enligt #Filip #är #jag #lite #autistisk #men #det #är #nog #mest #på #en #skala #i #förhållande #till #det #ADHD-monster #han #är. #Annars #tycker #jag #att #jag #är #en #rätt #snäll #och #glad #pratkvarn #som #gillar #att #garva. # #Du #spenderar #mycket #tid #i #LA. #Vad #är #det #bästa #med #staden? #Den #påminner #mycket #om #Berlin. #Rolig #blandning #av #människor #och #svingod #mat. #Man #får #också #lite #distans #till #Stockholm #och #dess #navelskåderi. # #Vad #gör #du #och #Filip #en #ledig #dag? #Vi #äter #massa #mat #sjunger #i #bilen #och #tävlar #om #vem #som #är #bäst #på #att #brottas. #Att #vara #ihop #med #honom #är #lite #som #att #vara #ihop #med #Kevin #i #Ensam #Hemma. #Leva #som #att #det #är #konstant #FF #hemma #och #man #får #hoppa #i #sängen #och #äta #glass #till #frukost. # #Vad #är #ditt #största #tips #till #tjejer #som #nyss #kommit #ut #i #arbetslivet #och #likt #dig #vill #satsa #påen #kreativ #karriär? #Att #inte #armbåga #sig #fram #som #är #lätt #hänt #eftersom #man #som #kvinna #fått #lära #sig #att #det #inte #finns #många #lediga #platser #för #tjejer #och #varje #tjej #är #en #konkurrent. #Det #stämmer #inte. #Gör #precis #vad #du #tycker #är #roligt #och #bra #och #försök #inte #vara #någon #till #lags #man #blir #ofta #så #dålig #då. # #Tårgeneralen #spelas #just #nu #på #biografer #runt #om #i #Sverige. # ##Fashion

Tårtgeneralens #debutant # #Agnes #Lindström #Bolmgren #rivstartar #sin #skådespelarkarriär #med #en #roll #på #bioduken #mot #välkända #namn #som #Mikael #Persbrandt #och #Helena #Bergström. #Här #berättar #hon #om #nya #filmen #Tårtgeneralen #och #om #hur #det #är #att #jobba #med #pojkvännen #Filip #Hammar. # #Text: #Jonna #Dagliden #Hunt #Foto: #Christopher #Hunt # #Agnes #Lindström #Bolmgren #gör #sin #största #och #första #roll #på #samma #gång. #En #vecka #efter #att #hon #gått #ut #scenskolan #började #jobbet #som #konditorn #Åsa #i #dramakomedin #Tårtgeneralen #mot #skådespelare #som #Mikael #Persbrandt #och #Helena #Bergström. #Filmen #baseras #på #en #sann #historia #om #en #man #som #ska #bygga #världens #längsta #smörgåstårta #och #regisseras #av #ingen #mindre #än #hennes #pojkvän #Filip #Hammar #och #hans #andra #hälft #Fredrik #Wikingsson. # # #Jag #kände #mig #först #lite #scenskoleskadad #att #man #blir #en #sådan #otrolig #perfektionist #och #orolig #att #man #hade #kunnat #göra #mer #ännu #bättre. #Men #jag #lärde #mig #av #alla #rutinerade #rävar #att #slappna #av #lita #på #när #det #är #bra #och #njuta #av #det #säger #Agnes. # # #Berätta #något #kul #från #inspelningen? #Det #var #roligt #när #Filip #och #Fredrik #spontant #bestämde #att #jag #och #Micke #Persbrandt #skulle #sjunga #Du #gamla #du #fria #och #vi #fick #ta #om #och #om #igen #så #många #gånger #för #att #ingen #av #oss #kunde #texten. #Till #slut #skrev #någon #i #teamet #ner #den #på #ett #papper #så #att #vi #kunde #plugga #in #den.Det #känns #som #att #det #hände #roliga #grejer #varje #dag #eftersom #det #var #så #härliga #statister #och #roliga #bisarra #scener. # #Hur #var #det #att #jobba #med #din #pojkvän #Filip #Hammar #som #regissör? #Praktiskt #att #ta #sällskap #till #och #från #jobbet #men #också #svinroligt #eftersom #vi #har #samma #förkärlek #till #detaljer #nyanser #referenser #och #tragikomik. # #Har #ni #kunnat #stötta #varandra #i #jobbet? #Jag #tycker #det #har #fungerat #jättebra. #Det #är #roligt #för #Filip #är #så #oerhört #lättrörd #att #han #börjar #gråta #så #fort #jag #dyker #upp #i #bild. #Precis #som #han #grät #å #hela #min #klass #vägnar #när #vi #tog #examen. #Han #grät #även #när #han #såg #min #provfilmning.Sedan #har #ju #jag #stöttat #honom #genom #att #bolla #idéer #komma #med #en #del #synpunkter #vad #gäller #könsroller #men #också #rent #basic #försökt #hjälpa #till #så #att #han #inte #har #ner #rekvisita #och #scenografi #på #plats. #Han #är #väldigt #klumpig. # #Är #Filip #och #Fredrik #lika #roliga #bakom #kulissen? #Ja. #Typ #roligare. #Varje #dag #är #det #ett #associationsfyrverkeri #av #repliker #idéer #formuleringar #anekdoter. #Jag #kan #ibland #bli #så #avundsjuk #på #hur #de #arbetar #ihop #de #är #så #inoljade #och #kompenserar #varandra #så #bra. # #Du #verkar #vara #en #kreativ #mångsysslare # #du #har #varit #dj #modell #bott #i #Berlin #skådespelareHar #du #alltid #vetat #att #det #är #det #här #du #vill #jobba #med? # #Nej. #Jag #har #nog #hållit #på #med #så #mycket #för #att #jag #är #velig #och #har #svårt #att #bestämma #mig #och #jag #vill #få #ut #maximalt #av #livet. #Jag #var #väldigt #blyg #när #jag #var #liten #och #tror #att #jag #sökte #mig #till #skådespeleriet #som #någon #form #av #hemmasnickrad #terapi #och #för #att #få #de #som #kände #mig #att #tappa #hakan. # #Hur #skulle #du #beskriva #din #personlighet? #Jag #gillar #nog #att #bjuda #på #mig #själv. #Enligt #Filip #är #jag #lite #autistisk #men #det #är #nog #mest #på #en #skala #i #förhållande #till #det #ADHD-monster #han #är. #Annars #tycker #jag #att #jag #är #en #rätt #snäll #och #glad #pratkvarn #som #gillar #att #garva. # #Du #spenderar #mycket #tid #i #LA. #Vad #är #det #bästa #med #staden? #Den #påminner #mycket #om #Berlin. #Rolig #blandning #av #människor #och #svingod #mat. #Man #får #också #lite #distans #till #Stockholm #och #dess #navelskåderi. # #Vad #gör #du #och #Filip #en #ledig #dag? #Vi #äter #massa #mat #sjunger #i #bilen #och #tävlar #om #vem #som #är #bäst #på #att #brottas. #Att #vara #ihop #med #honom #är #lite #som #att #vara #ihop #med #Kevin #i #Ensam #Hemma. #Leva #som #att #det #är #konstant #FF #hemma #och #man #får #hoppa #i #sängen #och #äta #glass #till #frukost. # #Vad #är #ditt #största #tips #till #tjejer #som #nyss #kommit #ut #i #arbetslivet #och #likt #dig #vill #satsa #påen #kreativ #karriär? #Att #inte #armbåga #sig #fram #som #är #lätt #hänt #eftersom #man #som #kvinna #fått #lära #sig #att #det #inte #finns #många #lediga #platser #för #tjejer #och #varje #tjej #är #en #konkurrent. #Det #stämmer #inte. #Gör #precis #vad #du #tycker #är #roligt #och #bra #och #försök #inte #vara #någon #till #lags #man #blir #ofta #så #dålig #då. # #Tårgeneralen #spelas #just #nu #på #biografer #runt #om #i #Sverige. # ##Fashion


Tårtgeneralens debutant Agnes Lindström Bolmgren rivstartar sin skådespelarkarriär med en roll på bioduken mot välkända namn som Mikael Persbrandt och Helena Bergström. Här berättar hon om nya filmen Tårtgeneralen och om hur det är att jobba med pojkvännen Filip Hammar. Text: Jonna Dagliden Hunt Foto: Christopher Hunt Agnes Lindström Bolmgren gör sin största och första roll på samma gång. En vecka efter att hon gått ut scenskolan började jobbet som konditorn Åsa i dramakomedin Tårtgeneralen mot skådespelare som Mikael Persbrandt och Helena Bergström. Filmen baseras på en sann historia om en man som ska bygga världens längsta smörgåstårta och regisseras av ingen mindre än hennes pojkvän Filip Hammar och hans andra hälft Fredrik Wikingsson. Jag kände mig först lite scenskoleskadad att man blir en sådan otrolig perfektionist och orolig att man hade kunnat göra mer ännu bättre. Men jag lärde mig av alla rutinerade rävar att slappna av lita på när det är bra och njuta av det säger Agnes. Berätta något kul från inspelningen? Det var roligt när Filip och Fredrik spontant bestämde att jag och Micke Persbrandt skulle sjunga Du gamla du fria och vi fick ta om och om igen så många gånger för att ingen av oss kunde texten. Till slut skrev någon i teamet ner den på ett papper så att vi kunde plugga in den.Det känns som att det hände roliga grejer varje dag eftersom det var så härliga statister och roliga bisarra scener. Hur var det att jobba med din pojkvän Filip Hammar som regissör? Praktiskt att ta sällskap till och från jobbet men också svinroligt eftersom vi har samma förkärlek till detaljer nyanser referenser och tragikomik. Har ni kunnat stötta varandra i jobbet? Jag tycker det har fungerat jättebra. Det är roligt för Filip är så oerhört lättrörd att han börjar gråta så fort jag dyker upp i bild. Precis som han grät å hela min klass vägnar när vi tog examen. Han grät även när han såg min provfilmning.Sedan har ju jag stöttat honom genom att bolla idéer komma med en del synpunkter vad gäller könsroller men också rent basic försökt hjälpa till så att han inte har ner rekvisita och scenografi på plats. Han är väldigt klumpig. Är Filip och Fredrik lika roliga bakom kulissen? Ja. Typ roligare. Varje dag är det ett associationsfyrverkeri av repliker idéer formuleringar anekdoter. Jag kan ibland bli så avundsjuk på hur de arbetar ihop de är så inoljade och kompenserar varandra så bra. Du verkar vara en kreativ mångsysslare du har varit dj modell bott i Berlin skådespelareHar du alltid vetat att det är det här du vill jobba med? Nej. Jag har nog hållit på med så mycket för att jag är velig och har svårt att bestämma mig och jag vill få ut maximalt av livet. Jag var väldigt blyg när jag var liten och tror att jag sökte mig till skådespeleriet som någon form av hemmasnickrad terapi och för att få de som kände mig att tappa hakan. Hur skulle du beskriva din personlighet? Jag gillar nog att bjuda på mig själv. Enligt Filip är jag lite autistisk men det är nog mest på en skala i förhållande till det ADHD-monster han är. Annars tycker jag att jag är en rätt snäll och glad pratkvarn som gillar att garva. Du spenderar mycket tid i LA. Vad är det bästa med staden? Den påminner mycket om Berlin. Rolig blandning av människor och svingod mat. Man får också lite distans till Stockholm och dess navelskåderi. Vad gör du och Filip en ledig dag? Vi äter massa mat sjunger i bilen och tävlar om vem som är bäst på att brottas. Att vara ihop med honom är lite som att vara ihop med Kevin i Ensam Hemma. Leva som att det är konstant FF hemma och man får hoppa i sängen och äta glass till frukost. Vad är ditt största tips till tjejer som nyss kommit ut i arbetslivet och likt dig vill satsa påen kreativ karriär? Att inte armbåga sig fram som är lätt hänt eftersom man som kvinna fått lära sig att det inte finns många lediga platser för tjejer och varje tjej är en konkurrent. Det stämmer inte. Gör precis vad du tycker är roligt och bra och försök inte vara någon till lags man blir ofta så dålig då. Tårgeneralen spelas just nu på biografer runt om i Sverige. #Fashion

About pintogopinclub

Check Also

FitFlop #Gogh #Pro #FitFlopFitFlop

FitFlop #Gogh #Pro #FitFlopFitFlop FitFlop Gogh Pro FitFlopFitFlop

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir